Alle biler standard men idéen med at køre dem direkte som “out of the box” er ikke helt så enkelt, det har vist sig nødvendigt at ændre lidt for at bilerne virker efter hensigten, der er i øvrigt også små forskelle på modellerne alt afhængigt af om de er fra 1. 2. eller 3. serie.

Følgende biler fra BRM og TTS er godkendt, hvad der må ændres er beskrevet herunder og under hver type kan du se hvad der er karakteristisk for dem og hvad der må gøres for netop den model.

Formålet med reglerne er at alle biler skal køre så ens som muligt, så det er op til køreren og ikke pengepungen hvem der vinder.

Generelt alle biler:

Der må skiftes til kuglelejer, det skal dog være standard lejerne.

Nogle versioner er der skiver under gummihætterne, så det står enhver frit for at lægge skiver under for at få plads til dæk i skærmkassen eller fjerne skiverne hvis man har lyst.

Gummihætter skal blive siddende, men skruerne der holder karosseri og chassis sammen kan løsnes/spændes afh. af om man ønsker mindre eller mere greb, jo hårdere de er spændt jo mere vil bilen skride.

Der må skiftes dæk og gummi compound er frit, men det skal være originale mini-saloon dæk fra BRM, og det er frit om man vil køre på nye eller helt nedslidte dæk, der er dog minimums størrelse på dæk for modeller med stiv bagaksel, de modeller der benytter de store S-404K, S-404KR og S-404KG dæk, da disse biler ellers har en fordel.

Tabte dele skal monteres inden næste løb, dog ikke spejle og viskere.

Lyskit må monteres på alle biler, samlet vægt dog højst 5 gram.

Alu gear S-419A er tilladt.

S-412S Lejebukke må monteres på biler med kardanled.

RS-210 og RS-210W guider er tilladt på alle modeller.NSU TT:

Bagklap kan forstærkes med tape eller lærredstape indvendigt, såfremt man mister de 2 små pinde der holder klappen må den svæve frit men ikke være lukket.SIMCA 1000:

Første generation fra TTS 2016-2019 samt begge versioner fra BRM 2019- er godkendt.

Ny version fra TTS pr. November 2019 skal have skiftet hjul til brm hjul, inden de kan deltage.Renault R8 Gordini:

Baghjul kan skrabe på skærmkasser, gør evt. sporvidden mindre ved at skifte rør på bagakslerne.Fiat Abarth 1000 TCR:

Baghjul skraber på inde i skærmkassen, det er tilladt at slibe på tandhjulets side for at gøre sporvidden mindre, man kan uden problemer fjerne 0,4 mm. og i modsatte side monteres kortere rør, således at bilen stadig er lige.
Alu tandhjulet er smallere end nylon spurgearet så det kan også monteres med samme resultat.

For at forhindre plast pladen bag på chassis i at dreje sig, kan man montere en lille plastklods på chassis, vægt 0,4 gr. den fås i slotworld, eller du kan selv skære den ud i en 3 mm. plade.
https://www.race4u.dk/abarthbagting/Mini Cooper:

Mini Cooperen kan gøres smallere og sænkes, hjulkasserne kan skrabe på dækkene så de skal være meget små, hvilket gør at bilen bliver så lav at den kører på guiden, helt afhængigt af hvor dybt braiden ligger på banen, derfor kan det være nødvendigt at slibe ganske lidt af guide dybden på nogle biler, ligesom man med fordel kan benytte de tyndeste braids.
Desuden skal man nogle gange lodde ledningerne om på motoren da de ikke må vende opad for så kommer de i karambolage med interiøret.
Mini’en er mini og der er ikke meget plads inde i.Ford Escort MK1:

Min. dæk diameter bagpå er 22,7mm.
Der må ikke ændres på cambervinkel foran.
Chassis varierer lidt i længde derfor skraber nogle på bagest, plastikken må slibes så det går fri på de der gør det (2 ud af 7 testede gjorde det)
Guide skruen må skiftes til den fra BRM hvis der er problemer med frigangen.
Tandhjul kan eventuelt vendes 180° for at eliminere støj, der skal så afstandsrør imellem tandhjul og lejet, ca. 1,5 – 1,75 mm. men ikke mere, bilen må ikke gøres bredere.
Det er tilladt at udskifte lejebuk til S-412K for at sænke bilen til de andre bilers højde, vær obs på det kan være hjulene skraber på karossen, det kan elimineres ved at formindske sporvidden.Opel Kadett C Coupe GT/E:

Min. dæk diameter bagpå er 22,7mm.
Der må ikke ændres på cambervinkel foran.Alfa Romeo GTA:

Min. dæk diameter bagpå er 22,7mm.
Der må ikke ændres på cambervinkel foran.BMW 2002 ti:

Min. dæk diameter bagpå er 22,7mm.
Der må ikke ændres på cambervinkel foran.Autobianchi A112: