Fibromyalgi test forsøg

Jeg søger

Jeg søger 2 personer der har fået stillet diagnosen fibromyalgi.

Du skal 2 gange om ugen i en 5 ugers periode komme til behandling hos mig.
Behandlingen er gratis de første 10 gange, da jeg så har data nok til at vide om det virker, og du vil også kunne vide med sikkerhed om det hjælper dig, vi aftaler sammen hvornår vi mødes, umiddelbart er en hverdags eftermiddag/aften midt på ugen og en lørdag formiddag bedst for mig, jeg vil gå gradvis frem og øge behandlingen undervejs når din krop tillader det, som alt andet når man har fibromyalgi er det ikke uden smerte, men jeg lytter hele tiden til dig ligesom jeg forventer at kunne mærke forskellen i din krop.
Behandlingen er massage, men ikke bare wellness massage hvilket jo er ok i sig selv, men det er kun lindrende, min behandling er massage med øvelser fra thaimassagen med stræk og tryk på reflekszoner og zoneterapi  og mere målrettet på at finde årsagen til dine smerter og se om jeg igen kan løse problemet og gøre endnu en smerte og pille fri.

Hvorfor

Fordi jeg ikke tror på lægevidenskaben, når de siger at “Fibromyalgi kan ikke helbredes, da årsagerne til sygdommen stadig er forholdsvis ukendte.”
Jeg mener at vi skal undersøge så mange muligheder som vi kan for at løse gåden.
 

Jeg gør det her helt gratis, fordi jeg har lyst til at hjælpe, og fordi jeg ønsker at lære mere og blive bedre til mit erhverv.
Og fordi jeg har haft succes fulde oplevelser med netop fibromyalgi patienter, så ønsker jeg finde ud af om der er noget i min behandling der hjælper eller om det kun var rent lykketræf.

Historien

Jeg fik en klient ind til massage, hun ville have en wellness massage, for at kunne slappe bedre af, men jeg måtte ikke trykke hårdt da hun havde smerter næsten overalt på krop og ben, jeg spurgte ind til hvad og hvorfor og fik forklaringen fibromyalgi, som almindelig uvidende spurgte jeg en masse og hun forklarede at hun igennem nogle år havde fået flere og flere smerter, specielt i ben og hofter, først havde lægen sagt gigt men hun havde ikke krogede fingre, hun var til gengæld meget træt og kunne ikke gå ret langt, for et par år siden havde hun løbet 10 km, og nu var grænsen på en gå tur mellem 500 m og 3 km på de gode dage!
Diverse blodprøver viste sindssyge tal, når lægen bad hende komme op og få en kontrollerende blodprøve var det andre tal der var helt vilde. Så langt om længe blev hun diagnosticeret med fibromyalgi.
Hendes dagligdag bestod i at spise smertestillende bare for at komme ud af sengen om morgenen, til frokost, og aftensmad og inden hun gik i sang igen. Hun passede stædigt sit arbejde, men måtte kapitulere når hun kom hjem og sov det meste af tiden, weekenderne blev brugt til at sove længe og slappe af, det var det energien var til.
Jeg kunne ved behandlingen mærke at hendes muskulatur var enorm stram og hård, og specielt i ben og fødder var den hel gal i forhold til hvordan mennesker er flest. Jeg benyttede derfor udover alm. massage en del øvelser jeg har lært af Thaimassagen, ligesom jeg benyttede zoneterapi og fodmassage. Vi fik aftalt et forløb med 2 massager pr. uge og jeg fik læst op på sygdommen inden næste behandling.
I starten var det kort tid, 30 minutter stille og roligt, men efterhånden som hendes krop tillod mig at gå dybere i muskulaturen øgede jeg ikke kun styrken men også behandlingstiden.
Resultatet er ren lykke, efter 6 behandlinger droslede hun kraftigt ned på de smerte stillende piller og efter 6 uger sendte hun en video der viste at hun kunne gå ned på hug og op igen gentagende gange, uden at støtte sig til noget, da behandlingen startede var i den situation at gik hun ned på hug, måtte hun helt ned på knæ og kravle over til en stol for at kunne rejse sig igen. 
Vi satte behandlingen ned efterhånden som hun fik det bedre, og 4 måneder efter vi startede havde hun været ude og løbe 500 meter, fået en masse energi og i øvrigt været pille fri i mere end 2 måneder.Hvis du vil være med

Hvis du ikke er millionær og kan betale for behandlingen, men du er helt alm. menneske og du gerne vil prøve at være med i mit forsøg, så send en kommentar med lidt om hvordan din sygdom viser sig inden den 26. Februar 2023 , jeg vil så beslutte hvem der skal være med og give besked snarest derefter.

Fibromyalgi test forsøg

Jeg søger

Jeg søger 2 personer der har fået stillet diagnosen fibromyalgi.

Du skal 2 gange om ugen i en 5 ugers periode komme til behandling hos mig.
Behandlingen er gratis de første 10 gange, da jeg så har data nok til at vide om det virker, og du vil også kunne vide med sikkerhed om det hjælper dig, vi aftaler sammen hvornår vi mødes, umiddelbart er en hverdags eftermiddag/aften midt på ugen og en lørdag formiddag bedst for mig, jeg vil gå gradvis frem og øge behandlingen undervejs når din krop tillader det, som alt andet når man har fibromyalgi er det ikke uden smerte, men jeg lytter hele tiden til dig ligesom jeg forventer at kunne mærke forskellen i din krop.
Behandlingen er massage, men ikke bare wellness massage hvilket jo er ok i sig selv, men det er kun lindrende, min behandling er massage med øvelser fra thaimassagen med stræk og tryk på reflekszoner og  zoneterapi  og mere målrettet på at finde årsagen til dine smerter og se om jeg igen kan løse problemet og gøre endnu en smerte og pille fri.

Hvorfor

Fordi jeg ikke tror på lægevidenskaben, når de siger at “Fibromyalgi kan ikke helbredes, da årsagerne til sygdommen stadig er forholdsvis ukendte.”
Jeg mener at vi skal undersøge så mange muligheder som vi kan for at løse gåden.
 

Jeg gør det her helt gratis, fordi jeg har lyst til at hjælpe, og fordi jeg ønsker at lære mere og blive bedre til mit erhverv.
Og fordi jeg har haft succes fulde oplevelser med netop fibromyalgi patienter, så ønsker jeg finde ud af om der er noget i min behandling der hjælper eller om det kun var rent lykketræf.

Historien

Jeg fik en klient ind til massage, hun ville have en wellness massage, for at kunne slappe bedre af, men jeg måtte ikke trykke hårdt da hun havde smerter næsten overalt på krop og ben, jeg spurgte ind til hvad og hvorfor og fik forklaringen fibromyalgi, som almindelig uvidende spurgte jeg en masse og hun forklarede at hun igennem nogle år havde fået flere og flere smerter, specielt i ben og hofter, først havde lægen sagt gigt men hun havde ikke krogede fingre, hun var til gengæld meget træt og kunne ikke gå ret langt, for et par år siden havde hun løbet 10 km, og nu var grænsen på en gå tur mellem 500 m og 3 km på de gode dage!
Diverse blodprøver viste sindssyge tal, når lægen bad hende komme op og få en kontrollerende blodprøve var det andre tal der var helt vilde. Så langt om længe blev hun diagnosticeret med fibromyalgi.
Hendes dagligdag bestod i at spise smertestillende bare for at komme ud af sengen om morgenen, til frokost, og aftensmad og inden hun gik i sang igen. Hun passede stædigt sit arbejde, men måtte kapitulere når hun kom hjem og sov det meste af tiden, weekenderne blev brugt til at sove længe og slappe af, det var det energien var til.
Jeg kunne ved behandlingen mærke at hendes muskulatur var enorm stram og hård, og specielt i ben og fødder var den hel gal i forhold til hvordan mennesker er flest. Jeg benyttede derfor udover alm. massage en del øvelser jeg har lært af Thaimassagen, ligesom jeg benyttede zoneterapi og fodmassage. Vi fik aftalt et forløb med 2 massager pr. uge og jeg fik læst op på sygdommen inden næste behandling.
I starten var det kort tid, 30 minutter stille og roligt, men efterhånden som hendes krop tillod mig at gå dybere i muskulaturen øgede jeg ikke kun styrken men også behandlingstiden.
Resultatet er ren lykke, efter 6 behandlinger droslede hun kraftigt ned på de smerte stillende piller og efter 6 uger sendte hun en video der viste at hun kunne gå ned på hug og op igen gentagende gange, uden at støtte sig til noget, da behandlingen startede var i den situation at gik hun ned på hug, måtte hun helt ned på knæ og kravle over til en stol for at kunne rejse sig igen. 
Vi satte behandlingen ned efterhånden som hun fik det bedre, og 4 måneder efter vi startede havde hun været ude og løbe 500 meter, fået en masse energi og i øvrigt været pille fri i mere end 2 måneder.Hvis du vil være med

Hvis du ikke er millionær og kan betale for behandlingen, men du er helt alm. menneske og du gerne vil prøve at være med i mit forsøg, så send en kommentar med lidt om hvordan din sygdom viser sig inden den 26. Februar 2023 , jeg vil så beslutte hvem der skal være med og give besked snarest derefter.